Corona……ongekende tijden.

Zoals alle scholen is ook de Oranje-Nassauschool vanwege het Coronavirus tot nader order gesloten. Het zijn ongekende tijden.

Als team begeleiden we de leerlingen door dagelijks tussen 17 en 18 uur het huiswerk voor de volgende dag te sturen. De kleuters ontvangen daarnaast ook wekelijks een fysiek werkboekje. Iedere werkdag tussen 9 en 12 uur staan de, op die dag werkende, team- en directieleden klaar om vragen te beantwoorden (telefonisch, per mail of chat). Ook bellen leerkrachten leerlingen op om te vragen naar hun welzijn.

We kunnen begrijpen dat de ontstane situatie voor gezinnen niet altijd makkelijk is. Wilt u daarover iets met ons delen of vragen stellen, neem dan gerust contact op met de directie of met de intern begeleider.

Heeft u vragen van algemene aard of wilt u uw kind aanmelden, mail dan naar directie@ons-stolwijk.nl U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Als school wensen we iedereen de ervaring toe dat de Heere een Schuilplaats wil zijn. Op Hem mogen we, ook in deze periode, onze hoop bouwen.

Delen: